Concert de final de curs

Concert de final de curs
Tot plegat, va començar ja fa uns quants mesos quan la Montse ens va començar a parlar d'anar a Hongria, on es feia un curs de cant coral per a infants durant una setmana ... El resultat és que el proper 15 d'agost agafem l'avió i cap a Pécs, una ciutat del sud d'Hongria. Tot plegat serà una aventura: el viatge d'anada que serà llarguíssim, amb escala a Suïssa i 200 km. més de Budapest a Pécs;l'estada en un alberg, els menjars..., l'idioma!(diuen que és tant difícil...). Però per damunt de tot hi ha la il·lusió d'una nova experiència per aquests nens i nenes d'entre 9 i 12 anys i les directores: participar en l'"Europa Cantat", que en aquest cas és "Pécs Cantat", una trobada de corals d'arreu del món. I evidentment, les famílies que els acompanyem. Des d'aquest blog volem explicar l'experiència des de tots els punts de vista, i si no falla res, explicar dia a dia la nostra estada a Pécs.

dimarts, 10 d’agost del 2010

Neus ha dit...

Veient el programa de tota la setmana, realment tens la sensació que constantment la ciutat estigui plena de música per tot arreu. I una cosa que em fa molta gràcia són aquests concerts de la nit pels carrers de música folclòrica, hongaresa, dels Balcans, sèrbia... a veure què tal!

3 comentaris:

  1. Ei encara falten 5 dies...m'he quedat a Catalunya perqeu sino qui aixecaria el pais!!!anna

    ResponElimina
  2. VAia tela quina currada aquesta finestra d'Hongria pels que no podem vinir!!!
    Us anirem escrivint!!!

    ResponElimina
  3. Oh, quina passada! Us seguiré amb candeletes, o sense. Aviat podrem fer el nou programa de televisió: Penedesencs pel món. Abraçada pels meus amics de Lavern i Sant Cugui des de Jasper, Canadà.

    ResponElimina