Concert de final de curs

Concert de final de curs
Tot plegat, va començar ja fa uns quants mesos quan la Montse ens va començar a parlar d'anar a Hongria, on es feia un curs de cant coral per a infants durant una setmana ... El resultat és que el proper 15 d'agost agafem l'avió i cap a Pécs, una ciutat del sud d'Hongria. Tot plegat serà una aventura: el viatge d'anada que serà llarguíssim, amb escala a Suïssa i 200 km. més de Budapest a Pécs;l'estada en un alberg, els menjars..., l'idioma!(diuen que és tant difícil...). Però per damunt de tot hi ha la il·lusió d'una nova experiència per aquests nens i nenes d'entre 9 i 12 anys i les directores: participar en l'"Europa Cantat", que en aquest cas és "Pécs Cantat", una trobada de corals d'arreu del món. I evidentment, les famílies que els acompanyem. Des d'aquest blog volem explicar l'experiència des de tots els punts de vista, i si no falla res, explicar dia a dia la nostra estada a Pécs.

dimecres, 11 d’agost de 2010

Lluís C. S. ha dit...

Oh, quina passada! Us seguiré amb candeletes, o sense. Aviat podrem fer el nou programa de televisió: Penedesencs pel món. Abraçada pels meus amics de Lavern i Sant Cugui des de Jasper, Canadà.

2 comentaris:

  1. ei, que ja hi som!!!

    ens veiem demà a l'aeroport!!!

    ResponElimina
  2. serà molt pero remolt guai, espero que no fem tard perquè avegades el Llorenç i jo fem el ronso i despres al cap d'uns dies anirem al camp nou a veure barça -milan!!!!!!!!!

    ja ens veurem!

    ResponElimina