Concert de final de curs

Concert de final de curs
Tot plegat, va començar ja fa uns quants mesos quan la Montse ens va començar a parlar d'anar a Hongria, on es feia un curs de cant coral per a infants durant una setmana ... El resultat és que el proper 15 d'agost agafem l'avió i cap a Pécs, una ciutat del sud d'Hongria. Tot plegat serà una aventura: el viatge d'anada que serà llarguíssim, amb escala a Suïssa i 200 km. més de Budapest a Pécs;l'estada en un alberg, els menjars..., l'idioma!(diuen que és tant difícil...). Però per damunt de tot hi ha la il·lusió d'una nova experiència per aquests nens i nenes d'entre 9 i 12 anys i les directores: participar en l'"Europa Cantat", que en aquest cas és "Pécs Cantat", una trobada de corals d'arreu del món. I evidentment, les famílies que els acompanyem. Des d'aquest blog volem explicar l'experiència des de tots els punts de vista, i si no falla res, explicar dia a dia la nostra estada a Pécs.

dissabte, 21 d’agost de 2010

anna ha dit...

Doncs Rossitona, Plis...pel curs vinent pensava que aquestos nanos tan eixeritdets...podrien preparar un musical d'estar per casa ( final de curs, nadal o santa rosa.!!!)i us la dedicariem a vosaltres! M'ha vingut al cap avui, treballant ,una iddea fabulosa, per divertir-nos i podeer seguir cantant i tocant i trobar-nos, que ens agrada molt! l'any que vé
L'obra, proposta personal..encara no els he pogut parlar del tema, estaria basada en la novela de George Orwell, La ravolta dels animals, o "Revolución en la granja". Tan és, perque els nostres fills dominen el català i altres idiomes, a part de cantar a diferents veus!
Què li sembla, la preparariem amb temps i ganes, aixo si, amb pressupost moderat! I Si ens a sortissin bolos a l'estranjer ( tipus Girona, Lleida, o Pecs) ho pagariem entre tots/es...
La Montse i la Maria han posat el llistó molt alt, ja veureem si alcançariem amb una obra com aquesta el nivell que voleu per la nova coral!!!
Au vinga salut!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada