Concert de final de curs

Concert de final de curs
Tot plegat, va començar ja fa uns quants mesos quan la Montse ens va començar a parlar d'anar a Hongria, on es feia un curs de cant coral per a infants durant una setmana ... El resultat és que el proper 15 d'agost agafem l'avió i cap a Pécs, una ciutat del sud d'Hongria. Tot plegat serà una aventura: el viatge d'anada que serà llarguíssim, amb escala a Suïssa i 200 km. més de Budapest a Pécs;l'estada en un alberg, els menjars..., l'idioma!(diuen que és tant difícil...). Però per damunt de tot hi ha la il·lusió d'una nova experiència per aquests nens i nenes d'entre 9 i 12 anys i les directores: participar en l'"Europa Cantat", que en aquest cas és "Pécs Cantat", una trobada de corals d'arreu del món. I evidentment, les famílies que els acompanyem. Des d'aquest blog volem explicar l'experiència des de tots els punts de vista, i si no falla res, explicar dia a dia la nostra estada a Pécs.

dimecres, 18 d’agost del 2010

Russitona Plis ha dit...

Ja veiem que us ho passeu pipa!! Estem molt orgullosos de vosaltres. Amb aquesta valentia per anar pel món.Pocs però bons!! els millors vaja!
Apreneu molt, disfruteu de la música i sigueu feliços. Fins aviat guapos i guapes.

Russitona Plis.
Futura presi del scic o del sac !!!

2 comentaris:

  1. Doncs Rossitona, Plis...pel curs vinent pensava que aquestos nanos tan eixeritdets...podrien preparar un musical d'estar per casa ( final de curs, nadal o santa rosa.!!!)i us la dedicariem a vosaltres! M'ha vingut al cap avui, treballant ,una iddea fabulosa, per divertir-nos i podeer seguir cantant i tocant i trobar-nos, que ens agrada molt! l'any que vé
    L'obra, proposta personal..encara no els he pogut parlar del tema, estaria basada en la novela de George Orwell, La ravolta dels animals, o "Revolución en la granja". Tan és, perque els nostres fills dominen el català i altres idiomes, a part de cantar a diferents veus!
    Què li sembla, la preparariem amb temps i ganes, aixo si, amb pressupost moderat! I Si ens a sortissin bolos a l'estranjer ( tipus Girona, Lleida, o Pecs) ho pagariem entre tots/es...
    La Montse i la Maria han posat el llistó molt alt, ja veureem si alcançariem amb una obra com aquesta el nivell que voleu per la nova coral!!!
    Au vinga salut!!

    ResponElimina
  2. Ei coraleta...com aneu!!!
    No us ho podreu creure...he parlat amb la Rossitona Plis, ah que nosabeu qui és?
    Doncs pel que jo entenc hi ha un projecte de coral nova i ella serà la pesidenta...uaau!
    A veure que us sembla la idea que m'ha vingut al cap, avui mentre pensava amb vosaltres...
    Perque no iniciar un grup de música, teatre i preparar un musical de cara l'any vinent???
    Va que ens ho passariem molt bé!!!
    Aneu pensant amb una obra que us agradi molt i l'adaptarem per cantar-la i tocar-la i interpretar-la...
    Ah el que potser la Rossitona Plis no sap és que podem buscar més nens i nenes per cantar a La coral de Lavern...
    Ei petons i una abraçada...muaks!!!!

    ResponElimina