Concert de final de curs

Concert de final de curs
Tot plegat, va començar ja fa uns quants mesos quan la Montse ens va començar a parlar d'anar a Hongria, on es feia un curs de cant coral per a infants durant una setmana ... El resultat és que el proper 15 d'agost agafem l'avió i cap a Pécs, una ciutat del sud d'Hongria. Tot plegat serà una aventura: el viatge d'anada que serà llarguíssim, amb escala a Suïssa i 200 km. més de Budapest a Pécs;l'estada en un alberg, els menjars..., l'idioma!(diuen que és tant difícil...). Però per damunt de tot hi ha la il·lusió d'una nova experiència per aquests nens i nenes d'entre 9 i 12 anys i les directores: participar en l'"Europa Cantat", que en aquest cas és "Pécs Cantat", una trobada de corals d'arreu del món. I evidentment, les famílies que els acompanyem. Des d'aquest blog volem explicar l'experiència des de tots els punts de vista, i si no falla res, explicar dia a dia la nostra estada a Pécs.

dimarts, 17 d’agost de 2010

Hola a tothom! ja estem ben instal.lats a Pécs. El viatge, com que anavem amb el suissos, super puntual. La residencia ja us l'explicarem a la tornada.... no cal gaires comentaris. L'organització és increible, t'ho resolen tot sense problemes, aixo si, en angles i hongares.
Cada vespre es una festa amb concerts de tot tipus i s'acaba ballant amb grups de música tradicional, tots fets pols. Ens ho estem passant de conya!
Es el segon dia de taller i ja se saben la meitat del repertori i és en hongares!! Sona tot tan i tan bé...
Va, una anecdota. Els acompanyants anem de visita cultural organitzada, pensavem que serien molta gent (hi ha gent d'arreu de mon) Doncs som com 25 i només cal que us degui que 12 som catalans...les explicacions ens les fan en angles i en catala ( les fa un del grup, es clar)!!

Seguirem informant.. quan puguem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada