Concert de final de curs

Concert de final de curs
Tot plegat, va començar ja fa uns quants mesos quan la Montse ens va començar a parlar d'anar a Hongria, on es feia un curs de cant coral per a infants durant una setmana ... El resultat és que el proper 15 d'agost agafem l'avió i cap a Pécs, una ciutat del sud d'Hongria. Tot plegat serà una aventura: el viatge d'anada que serà llarguíssim, amb escala a Suïssa i 200 km. més de Budapest a Pécs;l'estada en un alberg, els menjars..., l'idioma!(diuen que és tant difícil...). Però per damunt de tot hi ha la il·lusió d'una nova experiència per aquests nens i nenes d'entre 9 i 12 anys i les directores: participar en l'"Europa Cantat", que en aquest cas és "Pécs Cantat", una trobada de corals d'arreu del món. I evidentment, les famílies que els acompanyem. Des d'aquest blog volem explicar l'experiència des de tots els punts de vista, i si no falla res, explicar dia a dia la nostra estada a Pécs.

dissabte, 28 d’agost del 2010

L'estada a Budapest va ser curta però intensa. Ens vam banyar en uns banys turcs (mmmm...), vam passejar pels carrers de Buda, vam sopar a la riba del Danubi, vam passejar en vaixell pel riu i vam comprar quatre coses de record. I vam riure, i vam xerrar, i vam fer el ruc, i ens vam cansar... i també vam anar en tramvia i en tren!! oi Llorenç?


Fent el "guiri" a Buda.


Al metro, en unes escales llarguíssimes i molt dretes ( la Maria somriu, però no li feien massa gràcia...)


Altre cop fent el "guiri", amb els auriculars escoltant les explicacions i la copeta per refrescar-nos. Per cert, el Danubi no en té res de blau.


Elles..


i ells.

2 comentaris:

  1. nosaltres quan vam arribar estavem molt cansats però l'endemà vam anar a buscar la Teresa i quan ens va veure va començar "mama papa!" llavors va començar a donar voltes com una boja (a la rambla de la girada)i no parava i no parava i vinga donanli corda!!Fins que al final vam anar a dinar i ja es va trenquilitzar i aquets dies nosaltres dues ens ho estem passan molt bé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Ara ja som 2012 però encara queda aquell record de les fonts, les noies de Xipre (eh, Pau!?), els cotxes del pau, la catedral de Pécs i les xatarres del metro, tren i bus de Budapest.

    ResponElimina