Concert de final de curs

Concert de final de curs
Tot plegat, va començar ja fa uns quants mesos quan la Montse ens va començar a parlar d'anar a Hongria, on es feia un curs de cant coral per a infants durant una setmana ... El resultat és que el proper 15 d'agost agafem l'avió i cap a Pécs, una ciutat del sud d'Hongria. Tot plegat serà una aventura: el viatge d'anada que serà llarguíssim, amb escala a Suïssa i 200 km. més de Budapest a Pécs;l'estada en un alberg, els menjars..., l'idioma!(diuen que és tant difícil...). Però per damunt de tot hi ha la il·lusió d'una nova experiència per aquests nens i nenes d'entre 9 i 12 anys i les directores: participar en l'"Europa Cantat", que en aquest cas és "Pécs Cantat", una trobada de corals d'arreu del món. I evidentment, les famílies que els acompanyem. Des d'aquest blog volem explicar l'experiència des de tots els punts de vista, i si no falla res, explicar dia a dia la nostra estada a Pécs.

divendres, 27 d’agost del 2010

Ja som tots a casa, i amb un regust molt especial d'aquests dies compartits. Han estat com unes colònies però a "lo" bèstia. I amb la cirereta final de passar uns dies a Budapest. Aquí teniu unes quantes fotos més del final del nostre viatge.


Just abans del concert, ben mudats i una mica nerviosos.


A l'habitació, amb les xipriotes que els rebregaven per tot arreu!!


La Montse a l'hora del pati.


L'última nit a Pécs. Quina festa a l'habitació de la canalla!



Mentrestant, els grans celebrant l'anversari de la Maria i pensant que la canalla dormia...



Esperant que s'acabessin de fer els Kürtosh Kalacs, un rotllets dolços boníssims, oi que sí, canalla?



La façana de la residència... a la foto no es veu gaire bé, però quan vam arribar diguéssim que no ens va fer gaire gràcia, per dir-ho finament. Després un s'acostuma a tot i tenia els seus aventatges.



L'hora dels adeus... snif....

1 comentari:

  1. hola a tots i a totes! la experiència ha sigut molt divertida i ens ho hem passat pipa. A mi m'ha agradat molt i espero que l'any que ve es repeteixi. Espero que ens veiem aviat.

    ResponElimina