Concert de final de curs

Concert de final de curs
Tot plegat, va començar ja fa uns quants mesos quan la Montse ens va començar a parlar d'anar a Hongria, on es feia un curs de cant coral per a infants durant una setmana ... El resultat és que el proper 15 d'agost agafem l'avió i cap a Pécs, una ciutat del sud d'Hongria. Tot plegat serà una aventura: el viatge d'anada que serà llarguíssim, amb escala a Suïssa i 200 km. més de Budapest a Pécs;l'estada en un alberg, els menjars..., l'idioma!(diuen que és tant difícil...). Però per damunt de tot hi ha la il·lusió d'una nova experiència per aquests nens i nenes d'entre 9 i 12 anys i les directores: participar en l'"Europa Cantat", que en aquest cas és "Pécs Cantat", una trobada de corals d'arreu del món. I evidentment, les famílies que els acompanyem. Des d'aquest blog volem explicar l'experiència des de tots els punts de vista, i si no falla res, explicar dia a dia la nostra estada a Pécs.

dissabte, 14 d’agost del 2010

Aquí teniu la resta del grup

l'Aruna, la Montse, la Fina, el Josep Maria, el Jonatan, el Pere i la Neus.

3 comentaris:

  1. Avuino dsormirem, enms en anem de festa fins les 6 del mati!!!!pim pam pim pam....vuelos vienen vuelos van, pim pam,...

    ResponElimina
  2. l'idioma és fàcil, mireu:

    zongora: vol dir piano, l'instrument

    nepdal; vol dir cançó popular o tradicional o similar.

    Budapest: vol dir capital

    Kodaly Zoltan, ordre invers del nom i el cognom...

    continuarà aquest petit diccionari magyar ( hongarés) català,

    neeenns porteu-se bé val Llorenç, i tú també Aruna,

    ResponElimina
  3. Gyorgy Ligeti també era de par allà. Quin record deuen guardar? es va fer austríac després del 1945... ho hauran paït? si trobeu algo d'ell per cantar agafeu-lo.

    Molt bé el bloc. Ara ja sé escriure en ell.

    ResponElimina