Concert de final de curs

Concert de final de curs
Tot plegat, va començar ja fa uns quants mesos quan la Montse ens va començar a parlar d'anar a Hongria, on es feia un curs de cant coral per a infants durant una setmana ... El resultat és que el proper 15 d'agost agafem l'avió i cap a Pécs, una ciutat del sud d'Hongria. Tot plegat serà una aventura: el viatge d'anada que serà llarguíssim, amb escala a Suïssa i 200 km. més de Budapest a Pécs;l'estada en un alberg, els menjars..., l'idioma!(diuen que és tant difícil...). Però per damunt de tot hi ha la il·lusió d'una nova experiència per aquests nens i nenes d'entre 9 i 12 anys i les directores: participar en l'"Europa Cantat", que en aquest cas és "Pécs Cantat", una trobada de corals d'arreu del món. I evidentment, les famílies que els acompanyem. Des d'aquest blog volem explicar l'experiència des de tots els punts de vista, i si no falla res, explicar dia a dia la nostra estada a Pécs.

dissabte, 24 de juliol del 2010

Neus ha dit...

Se'm fa difícil imaginar què farem els acompanyants. El que sí que tinc clar és que practicarem molt d'anglès, però sobretot llenguatge de signes.

2 comentaris:

  1. Un matrimoni de llauradors hongaresos estan asseguts davant de sa casa.

    El vell, calladet, està fent unes figuretes de fang. La seva dona xarra pels descosits i broda. El gosset borda. Un estranger s'atura amb el seu cotxàs i els demana:

    - Parlez-vous français?

    Els vellets el miren sense entendre res.

    - Sprechen Sie Deutsch? -insisteix aquell. Res.

    - Do you speak English?

    Cap resposta.

    - ¿Hablan ustedes español?

    L'estranger, veient que no pot aconseguir res, engega el cotxe i els vellets a pastar fang. El matrimoni continua callat una estona i per fi la vella diu al marit:

    -Escolta, em sembla que amb tots els turistes que passen per así, hauríem d'aprendre almenys un idioma estranger.

    El vell, rascant-se el cap, li diu:

    - Per què fer!? Aquest en sabia quatre i no li ha servit per a gran cosa!

    ResponElimina
  2. Farem moltes fotos, com els japonesos. A mi m'agradaria comprar algun mocador brodat. Ell, no ho dubto gens, es dedicarà a tastar els vins i, un cop a casa, en farem una crònica. Tinc moltes ganes de veure el Danubi i comparar-lo amb l'Ebre.

    ResponElimina