Concert de final de curs

Concert de final de curs
Tot plegat, va començar ja fa uns quants mesos quan la Montse ens va començar a parlar d'anar a Hongria, on es feia un curs de cant coral per a infants durant una setmana ... El resultat és que el proper 15 d'agost agafem l'avió i cap a Pécs, una ciutat del sud d'Hongria. Tot plegat serà una aventura: el viatge d'anada que serà llarguíssim, amb escala a Suïssa i 200 km. més de Budapest a Pécs;l'estada en un alberg, els menjars..., l'idioma!(diuen que és tant difícil...). Però per damunt de tot hi ha la il·lusió d'una nova experiència per aquests nens i nenes d'entre 9 i 12 anys i les directores: participar en l'"Europa Cantat", que en aquest cas és "Pécs Cantat", una trobada de corals d'arreu del món. I evidentment, les famílies que els acompanyem. Des d'aquest blog volem explicar l'experiència des de tots els punts de vista, i si no falla res, explicar dia a dia la nostra estada a Pécs.

divendres, 23 de juliol de 2010

montse ha dit...

l'incertesa del desconegut...
la il.lusió del viatge...
l'emoció de l'aventura...
esperem poder-vos transmetre tot això dia a dia, o quan puguem, sempre amb moltes ganes!

2 comentaris:

 1. què us sembla si anem escribint com creieu que serà el que anem a fer i a veure?
  Després podrem riure molt o sorprendre'ns més quan descobrim la realitat... potser és el mateix que imaginem, potser no hi té res a veure....

  ResponElimina
 2. Viatge a Hongria

  Jo m’imagino que serà molt divertit anar a Hongria perquè es un lloc on mai he estat i, segons els meus pensaments, crec que serà molt divertit. Per començar no he viatjat mai amb avió.
  Notarem diferències en el llenguatge i en el menjar.
  Segurament, com a molts parcs, hi haurà unes fonts molt boniques; i el riu Danubi serà impressionant.
  Allà ens trobarem amb nens i nenes de la nostra edat de tot el món disposats a cantar com nosaltres cançons en hongarès.

  ResponElimina