Concert de final de curs

Concert de final de curs
Tot plegat, va començar ja fa uns quants mesos quan la Montse ens va començar a parlar d'anar a Hongria, on es feia un curs de cant coral per a infants durant una setmana ... El resultat és que el proper 15 d'agost agafem l'avió i cap a Pécs, una ciutat del sud d'Hongria. Tot plegat serà una aventura: el viatge d'anada que serà llarguíssim, amb escala a Suïssa i 200 km. més de Budapest a Pécs;l'estada en un alberg, els menjars..., l'idioma!(diuen que és tant difícil...). Però per damunt de tot hi ha la il·lusió d'una nova experiència per aquests nens i nenes d'entre 9 i 12 anys i les directores: participar en l'"Europa Cantat", que en aquest cas és "Pécs Cantat", una trobada de corals d'arreu del món. I evidentment, les famílies que els acompanyem. Des d'aquest blog volem explicar l'experiència des de tots els punts de vista, i si no falla res, explicar dia a dia la nostra estada a Pécs.

diumenge, 25 de juliol de 2010

fina ha dit...

Un matrimoni de llauradors hongaresos estan asseguts davant de sa casa.

El vell, calladet, està fent unes figuretes de fang. La seva dona xarra pels descosits i broda. El gosset borda. Un estranger s'atura amb el seu cotxàs i els demana:

- Parlez-vous français?

Els vellets el miren sense entendre res.

- Sprechen Sie Deutsch? -insisteix aquell. Res.

- Do you speak English?

Cap resposta.

- ¿Hablan ustedes español?

L'estranger, veient que no pot aconseguir res, engega el cotxe i els vellets a pastar fang. El matrimoni continua callat una estona i per fi la vella diu al marit:

-Escolta, em sembla que amb tots els turistes que passen per así, hauríem d'aprendre almenys un idioma estranger.

El vell, rascant-se el cap, li diu:

- Per què fer!? Aquest en sabia quatre i no li ha servit per a gran cosa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada